Notícies

19 - 01 - 2024
Les Biblioteques de Girona i la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot organitzen clubs de lectura amb alguns dels autors del MOT 2024 com a protagonistes.
30 - 11 - 2023
El festival MOT celebra 10 anys i ho fa amb una edició dedicada a l’autoficció literària comissariada per Xavier Pla. Enrique Vila-Matas, Sergi Pàmies, Laura Ferrero, Flavia Company, Éric Vuillard, Marta Marín-Dòmine i Gabriela Wiener, són els primers autors confirmats.
27 - 03 - 2023
El MOT 2023 posa el punt i final després de dues setmanes de converses literàries a Girona i a Olot.
26 - 03 - 2023
L'últim dia del MOT ha començat amb el Ver-MOT amb 'Vindrà la mort', la conversa entre Xavier Aliaga, Jordi Dausà, Rosa Ribas i Rafael Vallbona. A la tarda ha continuat amb 'El temor a la pàgina en blanc' amb Marta Sanz, Jorge Volpi i Ricard Ruiz i han tancat el MOT Bonnie Jo Campbell, Carlos Zanón i Llucia Ramis amb la conversa ‘La por al fracàs’
25 - 03 - 2023
El segon divendres del MOT ha reunit a la sala El Torín a dues converses sobre literatura i por. La primera, ‘La memòria soterrada’, l’han protagonitzat Silvestre Vilaplana, Alfons Cervera i Javier Sánchez Zapatero. Tot seguit ha estat el torn de Manel Loureiro, Carlota Pereda i Mònica Garcia a ‘Horror’.
24 - 03 - 2023
La sala El Torín és la seu central de la segona setmana del MOT. L’activitat ha començat amb la conversa ‘Que no ens guanyi la por’ amb Lolita Bosch, Josep Maria Miró i Núria Juanico; i ha continuat amb ‘Sento veus’ amb Helena Guilera, Eloy Fernández Porta i Pau Vidal.
22 - 03 - 2023
Després de l’èxit a la capital gironina, el festival literari torna aquest 23 de març fins al dissabte 25.
19 - 03 - 2023
La setmana de Girona ha tancat amb tres converses potents: el ver-MOT 'La realitat supera la ficció?', amb Núria Cadenes, Fàtima Llambrich, Marc Pastor i Mayka Navarro; "Terror urbà i perifèric", amb Andreu Martín, Youssef El Maimouni i Inés Mcpherson; i, "La injustícia de la justícia" amb Massimo Carlotto i Xavier Graset.
18 - 03 - 2023
El segon divendres del MOT ha reunit a la Biblioteca Carles Rahola a dues converses sobre literatura i por. La primera, ‘Com es dibuixa la por?’ l’han protagonitzat Antonio Altarriba, Keko i Mery Cuesta. Tot seguit ha estat el torn de Rosa Montero i Muntsa Mimó a ‘Fugir de la realitat’.