Què és el MOT

El MOT és un festival literari organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot que es porta a terme cada any durant la primavera.

És un projecte de divulgació literària que acosta els escriptors als lectors i duu a les comarques gironines primeres figures nacionals i internacionals de l’àmbit literari. Precisament, les seves característiques fonamentals són la cerca de l’excel·lència en la qualitat dels autors i la proximitat amb el públic.

El festival cada any escull un àmbit temàtic que serveix de fil conductor de l’edició i ofereix una programació d’actes literaris de la mà d’escriptors i intel∙lectuals de referència.

El festival es complementa amb projectes com les Veus del MOT, el Pròleg del MOT o els clubs de lectura de les biblioteques públiques. També s’adreça al públic jove amb el MOT INS i compta amb la complicitat de moltes entitats que fan que cada una de les dues ciutats visqui durant una setmana la literatura a peu de carrer i des de moltes mirades diverses.

Molt més MOT

El primer contacte entre autors i lectors a través d’uns breus vídeos de reflexió i lectura.

Experiències literàries per a joves de secundària i batxillerat.

Entitats i associacions fan créixer el festival per viure la literatura a peu de carrer i des de mirades diverses.

A les Biblioteques de Girona i a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot aprofundim en l’obra dels autors que ens visitaran.

Consulta les edicions que s’han dut a terme fins ara