Informacions pràctiques

Entrades i aforament

Les converses són gratuïtes, però per assistir-hi presencialment cal agafar una entrada al web del MOT. Cada persona només pot agafar dues entrades per a una mateixa conversa i ho pot fer fins a una hora abans que aquesta s’iniciï.

Tothom que hi assisteixi ha de portar físicament l’entrada o el resguard de la inscripció, ja sigui imprès o bé a la pantalla del mòbil.

Com que l’aforament és reduït, si teniu entrades i no hi podeu assistir, si us plau, escriviu-nos a entradesolot@festivalmot.cat per a les entrades d’Olot i a entradesgirona@festivalmot.cat per a les entrades de Girona, indicant-nos el nom, els cognoms i el dia i l’hora de la conversa.

Horaris i accessos

Les portes de les sales s’obriran 15 minuts abans de l’inici de les converses.

Es prega màxima puntualitat. Les entrades de les persones que no siguin a la sala en el moment d’iniciar la conversa es posaran a disposició d’altres usuaris.

És recomanable arribar amb antelació per no col·lapsar els accessos. L’accés es farà de manera esglaonada seguint les indicacions del personal del festival. Les cadires no estan numerades.

En finalitzar la conversa tot el públic haurà de sortir seguint les indicacions del personal de sala, encara que tingui entrades per a la conversa següent. Llavors ja es podrà tornar a entrar.

Per accedir a les sales i durant les converses és obligatori l’ús de mascareta en tot moment. A les entrades hi haurà gel hidroalcohòlic disponible per a tothom.

En directe

Les converses es podran seguir en directe a través del canal de YouTube del MOT.

Accessibilitat

S’oferirà servei d’interpretació en llengua de signes en converses seleccionades del MOT.

Les dues seus del festival són plenament accessibles per a persones amb mobilitat reduïda; aconsellem arribar-hi amb prou temps per assegurar una bona visibilitat als assistents en cadires de rodes.

Programació subjecta a canvis per causes imprevisibles.