Tercer concurs de microrelats “A peu de foto”

 

apeudefoto

Com a activitat complementària del MOT. Festival de literatura es portarà a terme el tercer Concurs de Microrelats “A peu de foto”, organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament d’Olot, i promogut pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende.

Aquest concurs es farà a través de Twitter, i el seu objectiu és fomentar la producció literària – sobretot entre els joves- fent servir el llenguatge virtual. És una iniciativa amb la qual es busca la inspiració i la capacitat de sintetitzar de tots aquells que es decideixin a participar en el concurs.

Com es pot participar? Escrivint un tuit (incloent l’etiqueta #apeudefoto3) que estigui inspirat en la imatge que els organitzadors del concurs penjaran en els seus perfils @biblioteques_gi i @Joventut_gi amb l’etiqueta esmentada. Des d’Olot, també es farà difusió de la iniciativa a través del compte de Twitter @OlotCultura. Es podran presentar els tuits dels participants des de l’1 fins el 30 d’abril.

Poden participar-hi totes les persones majors de 13 anys que tinguin un compte de Twitter, i la persona guanyadora s’emportarà un lot de llibres i una entrada doble pel concert de Projecte MUT el 8 de maig de 2015 a la sala El Torín d’Olot. Per a més informació, consulteu les bases del concurs.