El MOT més infantil

MOT NENS

Tot i que el MOT no és un esdeveniment pensat específicament per als nens, ofereix diverses activitats complementàries destinades exclusivament als més petits de la casa.

Durant l’edició del 2015 del MOT. Festival de Literatura els carrers d’Olot i de Girona oferiran un seguit d’activitats que segurament interessaran els nens i també a les seves famílies. El dia 11 d’abril a les 11 del matí es podrà gaudir tant de l’espectacle familiar Avis, a càrrec de Petit Bombay, com del taller infantil Imaginant ciutats, coordinat per l’arquitecte Xevi Bayona; tots dos es portaran a terme a la Plaça del Teatre d’Olot.

Mentre que a Girona, el 18 d’abril entre les 11 del matí i les 2 del migdia, els més petits i les seves famílies podran gaudir d’un joc de pistes pel Barri Vell anomenat Els camins de les llegendes amb el qual descobriran un Barri Vell d’una manera diferent. Només podran participar 12 famílies que s’hauran d’inscriure prèviament al Centre Cívic del Barri Vell i que hauran d’abonar 5 € per família.

El mateix dia, entre les 10 del matí i les 2 del migdia, i entre les 5 de la tarda i les 8 de la tarda, al hall de la Biblioteca Carles Rahola de Girona tindrà lloc el taller familiar Construïm una ciutat per a tothom. L’objectiu d’aquest taller és fer reflexionar les persones sobre els aspectes que caracteritzen cada un dels espais públics d’una ciutat.

La intenció és transmetre als nens ja des de petits, que la lectura pot ser molt beneficiosa per a ells i que no té perquè ser una activitat avorrida, sinó tot el contrari; és sens dubte una molt bona forma de conèixer nous mons i grans personatges. Per això aquestes activitats que complementaran el MOT poden suposar una oportunitat per als més petits de la casa d’introduir-se en el món de la literatura d’una manera lúdica i divertida.