Per Nadal, regala llibres dels autors del MOT

Llibres de Carme Riera, Adrià Pujol, Marcello Fois i Josep M. Fonalleres són un bon regal per aquestes festes de Nadal.

Si encara no saps què regalar aquestes festes de Nadal et proposem alguns dels llibres dels autors que assistiran al MOT 2019, per així assistir a les converses del festival, havent llegit les obres dels autors convidats.

Te deix amor, el mar com a penyora, de Carme Riera

Escrit a principis dels anys 70, aquest és el llibre amb el qual es va a donar a conèixer Carme Riera. Es tracta d’un recull de narracions, amb personatges que no encaixen en la normalitat de la societat. En moltes d’elles, el mar pren tant de protagonisme que fins i tot pot arribar a fer embogir els personatges.

Guia sentimental de l’Empordanet, d’Adrià Pujol

Un jove del Baix Empordà dona la seva visió particular sobre un dels territoris més visitats de Catalunya. L’autor descobreix racons secrets i ermites solitàries del sud del Montgrí. Una guia sobre la gastronomia, la parla local i la història d’aquesta terra tan sovint mitificada. Tot, amb l’humor propi d’Adrià Pujol.

Climent, Josep M. Fonalleras

Aquesta és la història d’un grup d’amics que, després de la mort d’en Climent, un dels de la colla, encarreguen a un jove escriptor que converteixi en novel·la tots els apunts acumulats durant anys pel seu amic. En la recerca s’encararà a la vida i a la mort, a la pèrdua, a l’amor i a l’amistat en un relat de pèrdues, recerques, desaparicions i pintures.

Estirpe, Marcello Fois

Punt de partida de la saga dels Chironi, una humil família de ferrers que progressa a la Sardenya de finals del segle XIX amb la puixança de la burgeisa. A través d’aquesta família, Fois fa una crònica d’una Europa treballadora que trontolla sota la Gran Guerra.

Pelegrinos de la belleza, María Belmonte

Un homenatge a tots aquells que des del segle XVIII fins als nostres dies s’han vist empesos a peregrinar fins a Itàlia i Grècia per descobrir personalment el bressol de la nostra civilització. Una recerca del paisatge idíl·lic del Mediterrani que va empènyer a tants joves aristòcrates a realitzar el Grand Tour.

Corazón de Ulises: un viaje griego, de Javier Reverte

Un viatge pel Mediterráneo oriental passant per tots els llocs mítics de la nostra cultura, des de l’Ítaca d’Ulisses, la Creta de Zorba, Rodes, Pèrgam, Efes, Alexandria … en cada parada el lector es troba en un lloc ple d’història, mitologia i literatura.