MOT Escoles

El MOT Escoles és una activitat educativa que s’ofereix als centres de primària de Girona.

Alumnes de cicle superior de primària llegiran un llibre i, posteriorment, tindran una trobada amb el seu autor.

El MOT Escoles constarà de cinc sessions, que es faran en diferents biblioteques públiques. Hi assistiran 500 alumnes de nou centres educatius de la ciutat. Els autors que hi participen són Gemma Lienas, Jordi Folck, Carles Sala, Mercè Canela, Oriol Canosa i Andreu Martin, el qual també participa al festival per a adults.

El MOT Escoles 2023 és una pilot. Està previst que l’any vinent s’extengui també a Olot.Olot.

MOT escoles Girona

L’alumnat del cicle superior de primària de l’Escola FEDAC Sant Narcís i l’Escola Josep Dalmau Carles conversarà amb l’escriptor Jordi Folck a la Biblioteca Salvador Allende.

L’alumnat del cicle superior de primària de les escoles Verd i Vedruna conversarà amb l’escriptora Gemma Lienas a la Biblioteca Ernest Lluch.

L’alumnat de cicle superior de primària de l’Escola Domeny conversarà amb l’escriptor Andreu Martín a la Biblioteca Antònia Adroher.

L’alumnat de cicle superior de primària de l’Escola Santa Eugènia i l’Escola Montfalgars conversarà amb l’escriptor Carles Sala a la Biblioteca Salvador Allende.

L’alumnat del cicle superior de primària de l’Escola Joan Bruguera conversarà amb l’escriptora Mercè Canela a la Biblioteca Antònia Adroher.

L’alumnat del cicle superior de primària de l’Escola Maristes conversarà amb l’escriptor Oriol Canosa a la Biblioteca Salvador Allende.