L’exposició ‘Un enfoc al passat’, tanca les activitats del +MOT 2017

L'escola Multifotos exposa a Can Trincheria d'Olot imatges inspirades amb el MOT 2017.
L'escola Multifotos exposa a Can Trincheria d'Olot imatges inspirades amb el MOT 2017.
L’escola Multifotos exposa a Can Trincheria d’Olot imatges inspirades amb el MOT 2017.

Amb l’exposició Un enfoc al passat, els alumnes del curs professional de fotografia de l’escola Multifotos de Girona posen punt i final al +MOT, les activitats complementàries al MOT 2017. Fins al 16 de juliol, es pot veure a l’entrada de Can Trincheria d’Olot un recull d’imatges relacionades amb les novel·les dels autors convidats a la passada edició del festival de literatura de Girona i Olot.

Cadascun dels alumnes ha treballat un autor en concret i ha preparat una sèrie de fotografies inspirades en la concepció del passat que tenen els autors d’aquesta edició del MOT, establint un pont entre el llenguatge visual i el verbal. Les imatges s’han col·locat a l’interior de caixes de fusta, penjades de les parets de la sala.

Pere Barba, Carol Porras, Gerard Herrera, Laura Anguita, Yolanda Expósito, Júlia Muñoz, Eduard Martí, Sara Savall, Vanesa Jimenez i Ariadna Pagès són els alumnes que han dut a terme l’exposició.

Des de principis d’any s’han organitzat una trentena d’activitats complementàries al Festival MOT a Girona i a Olot que s’han agrupat sota la programació del +MOT.  Exposicions, concursos de narrativa, recursos digitals, tallers infantils i itineraris guiats són algunes de les propostes que al llarg d’aquests mesos han reflexionat sobre escriure el passat.