Paolo Cognetti i Francesc Serés, nous autors confirmats al MOT 2022

El MOT 2022 s’endinsa en el món rural des de la literatura amb les comissàries Maria Bohigas Sales i Roser Vernet Anguera. La vuitena edició d’aquest festival literari tindrà lloc entre el 17 i el 26 de març a Olot i a Girona. Amb el lema “Al camp” es vol emfatitzar de quina manera i des d’on es fa literatura sobre el món rural.

Durant dues setmanes consecutives s’oferiran diverses converses i activitats literàries en què participaran una quarantena d’autors convidats internacionals i nacionals. Els primers noms confirmats en l’àmbit internacional són Selva Almada, Paolo Cognetti i Fernanda Melchor, i en el nacional destaquen Xuan Bello, Anna Ballbona, Raül Garrigasait, Mercè Ibarz, Toni Sala, Francesc Serés i María Sánchez.

El MOT arriba a la seva vuitena edició amb un públic ben consolidat i amb la voluntat principal de fomentar la lectura i la divulgació literària, tot apropant escriptors de primer nivell des de la proximitat. Està organitzat per l’Ajuntament de Girona i per l’Ajuntament d’Olot, i té el suport de la Diputació de Girona i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. A més, estableix vincles amb altres institucions públiques i privades relacionades amb la cultura.