Llegim el MOT

Llegim el MOT és el món lector que envolta el festival, apropant i difonent el gust per la lectura i la literatura abans, durant i després de les converses dels autors que ens visiten.

Consulta tots els llibres recomanats

Clubs de lectura

Les Biblioteques de Girona i la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot organitzen els clubs de lectura Llegim el MOT per donar l’oportunitat al públic del festival d’aprofundir en l’obra dels autors que ens visitaran a cada ciutat, abans no tinguem l’ocasió d’escoltar-los en directe.

Acompanyats d’un conductor expert en literatura, conversarem sobre alguns dels títols que podrem trobar a la llibreria del MOT durant els dies del festival.

INSCRIPCIONS: Els clubs de lectura són gratuïts, però amb aforament reduït. Per això cal inscriure-s’hi a través del web de les Biblioteques de Girona o al taulell de la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Més informació a:

Llibreria del MOT

Durant els dies del festival, tant la sala El Torín d’Olot com la Biblioteca Carles Rahola de Girona comptaran amb una llibreria on es vendran els llibres dels autors convidats al festival. Hi haurà un espai habilitat, amb les distàncies de seguretat oportunes, perquè els autors dediquin alguns exemplars dels seus llibres.