Fes un mos sense perdre’t ni un moment de les converses del MOT!

Bar MOT, nou espai del festival a la biblioteca Carles Rahola.
Bar MOT, nou espai del festival a la biblioteca Carles Rahola.
Bar MOT, nou espai del festival a la biblioteca Carles Rahola.

El MOT 2017 estrena un nou espai a la biblioteca Carles Rahola de Girona. El festival té a partir d’ara el bar-MOT, un lloc on poder fer un mos i prendre alguna beguda sense perdre’s res de les converses. El bar estarà obert aquesta setmana des de les 18 h fins a les 23 h i s’hi retransmetran totes les converses del MOT en directe. 

Durant el festival, en aquest espai hi passaran diverses activitats. Així, aquest dijous 30 de març, a les 22 h, serà l’escenari del recital de poesia Nit d’avets delirant! Nit Col·lectiva, amb Dolors Miquel. La poetessa lleidatana llegirà poemes seus i també textos de Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, J. V. Foix, Gabriel Ferrater, Joan Brossa, Jordi de Sant Jordi i Jaume Gasull, entre altres.

També al bar del Mot, el dissabte 1 d’abril a les 22 h tindrà lloc la tertúlia-espectacle que clourà aquesta quarta edició del festival. Temps i tempo és una conversa sobre la llengua, l’art, la poesia, la música, el cinema i el teatre, amb l’escriptor vigatà Jordi Lara, el músic i poeta Jaume Coll Mariné i l’etnomusicòleg i director del Museu de la Música Jaume Ayats.