El MOT participa a les jornades de treball de Cultsurfing 2016 a Palma

Cultsurfing 2017 Festival MOT

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”https://festivalmot.cat/wp-content/uploads/2016/10/cultsurfing-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

El Festival MOT ha estat un dels projectes convidats a les jornades de treball de Cultsurfing 2016, que tindran lloc a Palma els dies 3 i 4 de novembre.

CultSurfing és un programa impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans. La finalitat última és crear una xarxa per descobrir nous projectes, intercanviar experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris. D’una banda, es cataloguen i connecten els projectes culturals seleccionats, mentre que d’altra banda se’ls facilita el contacte amb premsa i patrocinadors, amb l’objectiu de millorar la difusió i d’establir ajudes econòmiques amb els projectes que les empreses patrocinadores seleccionin.

El Festival MOT, que la propera primavera arribarà a la quarta edició, s’ha consolidat com una cita literària imprescindible de les comarques gironines. La qualitat de les converses programades, la proximitat entre autors i públic i la gestió compartida entre dues ciutats (Girona i Olot) han servit per posicionar un festival que aconsegueix una mitjana d’aforament del 90% en totes dues seus, la Biblioteca Carles Rahola de Girona i la sala La Carbonera d’Olot.

Durant les jornades de treball de Cultsurfing, les codirectores del festival, Glòria Granell a Girona i Carme Simon a Olot, presentaran el MOT en la sessió del dia 3 de novembre al matí. La intervenció descriurà breument la trajectòria del MOT fins a la consolidació actual i en destacarà els trets distintius. A més de les presentacions dels altres projectes convidats, el programa de Cultsurfing inclou també dues taules rodones que volen promoure la reflexió sobre la situació cultural actual a Catalunya i a les Balears i donar eines per desenvolupar projectes culturals.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]