El festival MOT promou un bookcrossing

MOT_01_05_CARTELL_13_Novembre_2-1

El festival de literatura MOT ha impulsat un passallibres (bookcrossing) amb obres dels autors que participaran al festival d’enguany.

S’han deixat més de trenta llibres en llocs públics de la ciutat i dilluns començarà un joc per les xarxes socials del MOT per trobar algun d’aquests llibres.

Coincidint amb el festival de literatura MOT, del 7 al 16 d’abril, s’ha impulsat a la ciutat d’Olot un passallibres, en anglès bookcrossing. Consisteix a deixar exemplars de llibres en llocs públics per tal que qui els trobi els agafi, els llegeixi i els torni a deixar en un lloc públic, de manera que els retrobi una altra persona i així vagin passant per diferents mans.

S’han distribuït per la ciutat una trentena de llibres, tots ells dels autors que participaran a l’edició del festival MOT d’aquest 2016. Tots els llibres porten el missatge: “Llibres abandonats, llibres retrobats”, on s’explica el funcionament del bookcrossing.

A, més, a partir del dilluns 7 de març i fins al divendres 11, es farà un joc a través de les xarxes socials del festival MOT. Cada dia es donarà una pista sobre un establiment públic on s’haurà deixat una de les novel·les, i la primera persona que hi vagi se la podrà endur.

Els llibres que es repartiran a través d’aquest joc són: Charlotte, de David Foenkinos; Coronel Lágrimas, de Carlos Fonseca; Jo no hi era però me’n recordo-Hagiografia de Quico Pi de la Serra, d’Alejandro Crimi; El impostor, de Javier Cercas, i La pell de l’altre, de Maria Barbal.

Podeu seguir el MOT a les xarxes a Twitter (@FestivalMOT), a Facebook (facebook.com/festivalMOT) i a Instagram (@MotFestival).