Aquest lloc utilitza "cookies" pròpies i de tercers per a poder oferir-te un millor servei. En navegar pel nostre web acceptes el seu ús. Mes info x

Olot

A Olot, el MOT es portarà a terme del 7 al 12 d'abril, la seva seu principal serà la Sala Carbonera del Teatre Principal.

Des de les ciutats petites i mitjanes de Catalunya podem assumir reptes importants, fins i tot podem dir que ens cal. Buscar l’excel·lència i la qualitat és un tret distintiu que les fa ressaltar en el mapa cultural, que d’altra manera quedarien esvaïdes. Amb la iniciativa del MOT, el Festival de Literatura d’Olot i Girona, hem fet una aposta per engegar un esdeveniment cultural de primer ordre que situï aquestes dues ciutats entre les imprescindibles en el panorama literari del país.
Els objectius del MOT són clars: aproximar els escriptors al públic lector, transmetre la idea que la literatura és important per el benestar de les persones, oferir una programació de qualitat a nivell nacional i internacional, aplegar escriptors i experts i convertir les nostres ciutats durant una setmana d’abril en centres d’alta cultura literària i alhora molt pròxima al ciutadà.

El festival és obert a tothom, als grans lectors i als que voldrien ser-ho, als que creuen que la literatura ens fa més savis i als que saben que és una de les millors opcions d’oci, als que volen veure i tocar els escriptors i als que volen saber algunes pinzellades... I ens iniciem amb el tema de la literatura fantàstica, universal en el temps i en l’espai, un tema d’autèntica actualitat, que sedueix totes les edats lectores.

Pensem que tant important és el que fem com de la manera que ho fem. Per això Olot i Girona hem decidit cooperar i treballar junts en aquest projecte, trencant inèrcies individuals, sumant esforços, aprenent uns dels altres i aportant valor afegit a l’activitat cultural de casa nostra. Des d’Olot estem encantats de tenir com a socis en aquest projecte la capital de les nostres comarques i alhora referent cultural a nivell internacional.
MOT oferirà una programació que esperem que engresqui a tothom i que porti a les nostres ciutats als amants de la bona literatura. Benvinguts, doncs, a aquesta primera edició del Festival MOT.

Josep Berga i Vayreda
Primer Tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot

Ajuntament d’Olot

Ho organitza:
Amb el suport de: