Aquest lloc utilitza "cookies" pròpies i de tercers per a poder oferir-te un millor servei. En navegar pel nostre web acceptes el seu ús. Mes info x

Girona

El MOT a Girona es portarà a terme de l'1 al 5 d'abril i tindrà com a seu l’Auditori del Centre Cultural la Mercè.

És un plaer presentar el festival MOT, un festival dedicat a la paraula escrita que neix com una fita en el calendari literari del nostre país. El festival és fruit de la col·laboració i el treball en equip de dues ciutats, Olot i Girona, però té vocació de referència nacional. Ho garanteix la qualitat de la programació, pensada per acostar l’alta literatura als lectors.
El MOT és una proposta que es defineix a partir de l’excel·lència, el rigor i la proximitat dels escriptors amb el públic lector. Un festival que portarà a Olot i Girona grans noms de la literatura nacional i internacional per escoltar la seva veu i la seva interpretació del món.
El festival comptarà cada any amb un eix temàtic diferent i amb una coordinació especialitzada que garanteixi el rigor intel·lectual del programa. El fil conductor de totes les edicions, però, serà l’oferta d’activitats literàries a partir de l’equilibri entre qualitat i proximitat.
El MOT és un festival nou, diferent, exquisit i proper alhora. Un festival per a les persones que llegeixen i per a les que tenen ganes de fer-ho. Un festival que posa una vegada més Girona i Olot en el mapa de les lletres catalanes.

Carles Puigdemont i Casamajó
Alcalde de Girona

Ajuntament de Girona

Ho organitza:
Amb el suport de: