Festa de Lectura en Silenci (Silent reading party)

Festa de Lectura en Silenci (Silent reading party)

Dissabte 16 març - 16:30 h

Espai Marfà

organitza
Ho organitza: Biblioteques de Girona

Les festes de lectura en silenci (Silent Reading Parties) són concentracions de persones que es troben per llegir en silenci i desconnectades de la tecnologia en un espai públic o privat i amb l’acompanyament de música. Aquestes festes de la lectura van començar a convocar-se als Estats Units i ara ja es celebren a altres països. És una oportunitat per visibilitzar la lectura i desconnectar de les xarxes socials.

La 1a Festa de lectura en silenci a Girona es durà a terme a La Marfà. Serà una festa en la que la gent es trobarà per llegir en silenci. Farem d’una acció individual un acte en col·lectivitat. S’habilitaran espais còmodes per l’edifici perquè els participants puguin llegir relaxats i amb comoditat.

També hi haurà servei de bar. Habilitarem dues taules del bar a sota l’escala amb aigües, sucs i cacaolats d’accès lliure. Els participants poden portar el seu llibre o agafar-lo en préstec a la biblioteca. (Hi haurà la màquina de préstec oberta). S’oferiran lectures diferents, entre les quals les d’autors i autores del Festival MOT.

La principal premissa és que cal estar en silenci, no serà un espai per parlar o comentar les lectures. Hi haurà un acte de benvinguda en el que s’explicarà el funcionament de la festa.

Horari de 16:30 a 19:00 h:
– Accés del públic entre 16:30 -16:40 h
– Rebuda/benvinguda 16:45 h (instruccions + lectura veu alta)
– Inici de la lectura individual 17 h

Activitat a partir de 16 anys. Entrada gratuïta prèvia inscripció en aquest enllaç.

localització

On es realitza l'acte: Espai Marfà