El +MOT escampa la literatura encarnada amb una trentena d’activitats

Eko-vassilikà 382, l’exposició de fotografies de Martí Albesa a La Mercè forma part del +MOT.

El Festival MOT es complementa un any més amb el +MOT, amb una trentena d’activitats relacionades amb la literatura encarnada que passen abans i després del festival. Entitats culturals i també social organitzen els actes que passaran a Girona i a Olot des d’ara fins al mes de juliol. 

Entre les activitats del +MOT destaquen diverses exposicions com la del fotoperiodista Martí Albesa que mostra el drama dels camps de refugiats grecs al Centre Cultural la Mercè o la que l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot prepara conjuntament amb l’Observatori del Paisatge de Catalunya i que es podrà veure a la sala El Torín d’Olot durant el festival.

Els llibres tenen un pes molt important en el +MOT, que s’omple de clubs de lectura, presentacions de llibres, recitals poètics i hores del conte. També hi ha lloc pels qui es volen atrevir a escriure la seva pròpia història, amb el concurs literari que organitza l’Ideal, l’Oficina Jove de la Garrotxa o també amb el concurs fotogràfic que ha ideat el Servei de Català d’Olot-La Garrotxa.

Consulta tota la programació del +MOT, les activitats complementàries al Festival MOT.