KIM MANRESA

Kim Manresa és un fotògraf que als setze anys va començar a treballar al diari TeleExpres i a l’estudi de la fotògrafa Colita. Més endavant va començar a viatjar,  el seu esperit nòmada el va portar a totes les parts del món, amb l’objectiu de combatre amb les seves fotografies i el seu missatge universal, la indiferència, el compromís i la solidaritat amb els més oblidats de la societat.

Als vint-i-cinc anys va entrar a formar part de l’equip de fotografia de La Vanguardia on continua treballant actualment, entre d’altres feines, ha col·laborat amb l’agència Vu de París.

Ha publicat més de trenta llibres d’autor entre els que podem destacar Barcelona Nit; El Molino; La sombra del toro; The day Kadi lost part of her life (editat en anglès, espanyol i francès); Surviving chilhood (en anglès y espanyol); La rebeldía del Nobel (editat en castellà, turc i coreà) Los olvidados. Resistencia cultural en Colombia; Xics, un proyecto solidario con la Fundación del Futbol Club Barcelona (editat en anglès-català i espanyol-francès); Escuelas de otros mundos; Un río de esperanza; Drogas, cuestión social (editat en euskera i castellà) Deporte y multicultualidad; i els llibres antològics Kim Manresa (de la col·lecció Photobolsillo) i De Manresa al món i Historias de África.

 

Participa a la conversa:

 

Pin It on Pinterest

Share This