Aquest lloc utilitza "cookies" pròpies i de tercers per a poder oferir-te un millor servei. En navegar pel nostre web acceptes el seu ús. Mes info x

Félix J. Palma

Félix J. Palma (Sanlúcar de Barrameda, 1968) ha estat unànimement reconegut per la crítica com un dels escriptors més brillants i originals de l'actualitat, essent una de les seves característiques més destacades la seva habilitat per inserir allò fantàstic en allò quotidià.

La seva dedicació al gènere del conte ha estat reconegut amb més d'un centenar de premis. Les seves obres han estat recollides en nombroses antologies, i ha publicat cinc llibres de relats:  El vigilante de la salamandra (1998), Métodos de supervivencia (1999), Las interioridades (Premio Tiflos, 2001), Los arácnidos (Premio Iberoamericano de relatos Cortes de Cádiz, 2003) i El menor espectáculo del mundo (2010).

Com a novel·lista ha publicat La Hormiga que quiso ser Astronauta (2001) i Las corrientes oceánicas (Premio de novela Luis Berenguer, 2005). Però el que ha suposat la seva consagració definitiva com a narrador ha estat la seva Triologia Victoriana, de la que ha publicat les dues primeres novel·les: El mapa del tiempo (XL Premio Ateneo de Sevilla, 2008) i El mapa del cielo (2012). Les dues han estat publicades a més de trenta països, com Estats Units, Regne Unit, Austràlia, Noruega, Itàlia, Xina, Brazil, Alemania, Rússia, França o Japó.

Participa a:

Taula rodona d'escriptors de literatura fantàstica

A càrrec de Fernando Iwasaki, Félix J. Palma, Marc...   
11
abr
Ho organitza:
Amb el suport de: