Dominique Manotti, Bernat Castany Prado, Alfons Cervera, Fàtima Llambrich i Silvestre Vilaplana són els nous autors confirmats per al MOT 2023

En l’àmbit internacional, s’afegeix a la llista d’autors confirmats per al MOT 2023 la francesa Dominique Manotti que, a través de la novel·la Un habitual de la comissaria, obrirà la reflexió sobre les eines de control a la ciutadania que es poden emprar des de la política i l’economia.

De l’àmbit estatal, participaran al MOT 2023 Silvestre Vilaplana i Alfons Cervera. Amb la novel·la Maquis, Cervera, rescata la memòria dels “fugits a la muntanya” o sigui, els maquis i en dignifica la seva por i, amb Els ossos soterrats, Silvestre Vilaplana parla de les ferides que actualment encara s’arrosseguen de la Guerra Civil a través de la investigació de l’assassinat de cinc homes desprès de la guerra en un poble del País Valencià.

Fàtima Llambrich i Bernat Castany són els dos nous noms catalans. Completen la llista Marta Sanz i Daniele Mencarelli, que són també els autors protagonistes del Club de lectura del MOT a Olot.

CONSULTA TOTS ELS AUTORS CONFIRMATS DEL MOT 2023

El MOT 2023 se centrarà en el concepte de la por des de la literatura amb el comissari Àlex Martín. La novena edició d’aquest festival literari tindrà lloc del 16 al 25 de març a Girona i a Olot. Amb el lema “Pànic. Literatura i por” es pretén explorar el caràcter ampli i polièdric del pànic a partir de l’obra de diferents autors.