Un bus directe connectarà Girona i Olot pel MOT

Un bus connectarà Olot i Girona per assistir al MOT.
Un bus connectarà Olot i Girona per assistir al MOT.
Un bus connectarà Olot i Girona per assistir al MOT.

Un servei de bus unirà Olot i Girona durant el MOT. El trajecte serà directe entre les dues ciutats. L’autocar deixarà els viatgers a tocar de la seu del festival un quart d’hora abans no s’obrin les portes de la Biblioteca Carles Rahola o La Carbonera. Un quart d’hora després que acabi l’última de les converses el bus iniciarà el viatge de tornada.

El viatge costa 5 euros anada i tornada i ja es poden comprar els bitllets al web del festival. En cas que quedin places disponibles, també serà possible comprar-los dalt del vehicle els dies del festival. Amb aquest servei de bus, el MOT ofereix la possibilitat que els olotins i els gironins segueixin tot el festival, sense necessitat d’agafar el cotxe ni haver de patir per on aparcar.

El dijous 23, el divendres 24 i el dissabte 25 de març el bus sortirà a les 15.45 h des de la plaça del Poeta Marquina de Girona i arribarà a la plaça Josep Clarà d’Olot a les 17.15 h. El dijous, el trajecte de tornada sortirà a les 21.30 h d’Olot i arribarà cap a les 23 h a Girona. El divendres i el dissabte, en canvi, es marxarà d’Olot a les 23.30 h i s’arribarà a Girona a les 0.30h.

La setmana següent el MOT es trasllada a Girona i els autobusos faran el trajecte en sentit invers. Dijous 30, divendres 31 de març i dissabte 1 d’abril sortiran a les 15.45 h des de l’estació d’autobusos d’Olot i arribaran a les 17.15 h al Parc del Migdia. Dijous, la tornada cap a Olot s’iniciarà a les 21.30 h des del Parc del Migdia, i s’arribarà cap a les 23 h a la capital de la Garrotxa. El divendres i el dissabte les activitats acaben més tard i el bus de tornada marxarà a les 23.30 h de Girona i arribarà a les 0.30 h a Olot.

Enllaç per comprar els bitllets per al trajecte Girona-Olot-Girona (dies 23, 24 i 25 de març)

Dijous dia 23 de març

Divendres dia 24 de març

Dissabte dia 25 de març

Enllaç per comprar els bitllets per al trajecte Olot-Girona-Olot (dies 30, 31 de març i 1 d’abril) 

Dijous dia 30 de març

Divendres dia 31 de març

Dissabte dia 1 d’abril