Un conreu d’imaginaris

Selva Almada i Anna Guitart

Un conreu d’imaginaris

Dissabte 19 març - 20:00 h

Sala El Torín

entrada
Entrada: Activitat gratuïta Cal agafar entrada
entrada
Retransmissió en directe aquí

Selva Almada pertany a una literatura subjugada per Buenos Aires. En canvi les seves novel·les són rurals. Des de Salvaje Federal, la llibreria virtual impulsada per ella mateixa, reivindica “una literatura secreta per a la gran metròpoli”: la de la pampa, la Patagònia, els Andes. D’aquesta altra literatura argentina en parlarà amb Anna Guitart.

Selva Almada

Selva Almada (Argentina, 1973). És l’autora de les novel·les No es un río (2020), Ladrilleros (2013) i El viento que arrasa (2012); de la no-ficció Chicas muertas (2014) i El mono en el remolino. Notas sobre el rodaje de Zama de Lucrecia Martel (2017), entre altres llibres. La seva obra està traduïda a una desena de llengües. És una de les directores de la llibreria Salvatge Federal, focalitzada en la literatura escrita i publicada a les províncies argentines.

Anna Guitart

Anna Guitart (Barcelona, 1976) és periodista i guionista. Va començar a treballar a Ràdio Barcelona i més endavant va formar part de l’equip del programa “El cafè de la República”, de Joan Barril. Va ser ajudant de direcció i va fer entrevistes al documental Septiembres, de Carles Bosch, i va dirigir la segona temporada de “Savis” (Canal 33). Ha estat guionista dels concursos “El bocamoll” (TV3) i “L’espavilat” (betevé) i del programa de llibres per a nens “De què va?” (Canal 33). El gener del 2012 es va incorporar al “Via llibre” (Canal 33) i des del maig del 2015 és la responsable i presentadora de l’apartat de llibres del programa “Tria 33” (Canal 33). Actualment col·labora a “Islàndia” (RAC1) i a “Els Matins” (TV3). També presenta el programa d’entrevistes literàries “Tot el temps del món” (Canal 33).

localització

On es realitza l'acte: Sala El Torín