Espectacle teatral: “Rèquiem Nocturn”, de Pere Faura

Espectacle teatral: “Rèquiem Nocturn”, de Pere Faura

Dissabte 29 abril - 19:00 h

Teatre Principal d’Olot

entrada
Entrada: de 6 a 22 euros Cal agafar entrada
organitza
Ho organitza: Teatre Principal d'Olot

El coreògraf barceloní Pere Faura s’endinsa en l’univers artístic del director de cinema i coreògraf Bob Fosse, gran expert en l’espectacle de la mort, per crear un gran rèquiem festiu i ple de purpurina amb un repartiment multidisciplinari i multigeneracional de nou intèrprets, dos músics en directe i la col·laboració especial de Francesc Orella

Escenes icòniques i d’altres de més desconegudes de Fosse seran reinterpretades en un ritual fúnebre per fer reflexionar sobre la vida de la dansa i la bellesa de la mort.

Pere Faura va iniciar la seva carrera als Països Baixos, on va crear bona part de les seves primeres peces, principalment al Teatre Frascati d’Amsterdam, d’on va ser coreògraf associat. El 2006 va tornar a Barcelona i va continuar la seva faceta de creador amb diverses produccions, algunes de les quals s’han estrenat o hem pogut veure al festival Sismògraf, com Sin baile no hay paraíso i Sweet tyranny. El treball de Pere Faura es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, com ara l’striptease, la disco, els musicals i el porno, remesclats en una coreografia multidisciplinària que combina tots els elements de l’engranatge teatral.

localització

On es realitza l'acte: Teatre Principal d’Olot