Concurs Literari Jove: I tu, quin lligam tens amb el món rural?

Concurs Literari Jove: I tu, quin lligam tens amb el món rural?

Del 14/02/2022 al 07/03/2022

L’Ideal Olot

organitza
Ho organitza: L'Ideal - Oficina Jove de la Garrotxa, Garrotxa Jove, Consorci per a la Normalització Lingüística i Biblioteca Marià Vayreda, amb la col·laboració del festival MOT i la Diputació de Girona

Setena edició del Concurs Literari Jove, de relats i poemes en català adreçats a persones de 12 a 30 anys. Volem que donis veu a la ruralitat des del passat, el present o el futur, perquè amb tu veurem les seves noves dimensions. 

Si tens entre 12 i 30 anys, participa al MOT amb un relat inspirant-te amb la pregunta: I tu, quin lligam tens amb el món rural? Trobaràs experiències de persones vinculades al món rural als comptes d’Instagram @lidealojg i @garrotxajove.

La narració o la poesia ha d’estar inspirada en la temàtica del MOT: “Al camp. Literatura i ruralitat”. 

El termini d’admissió d’originals és del 14 de febrer al 7 de març del 2022, ambdós inclosos. Per participar al concurs, envia’ns el text a lidealolot@gmail.com. Pots consultar totes les bases al web www.garrotxajove.cat

L’acte de proclamació de les obres guanyadores i l’entrega de premis tindrà lloc el 25 de març del 2022, a les 18 h, a L’Ideal Olot.

localització

On es realitza l'acte: L’Ideal Olot