Club di lettura in italiano: “L’Oscura immensitá della morte” de Massimo Carlotto

Massimo Carlotto

Club di lettura in italiano: “L’Oscura immensitá della morte” de Massimo Carlotto

Dimecres 15 març - 20:00 h

Llibreria Linguae

Activitat gratuïta. Només cal comprar el llibre a la llibreria o a la botiga en línia
organitza
Ho organitza: Llibreria Linguae

Aquest club de lectura es dirigeix a tots els amants de la literatura, per gaudir dels bons llibres en italià i compartir opinions. Es comentarà en grup el llibre escollit “L’Oscura immensitá della morte” de Massimo Carlotto i llegit a casa anteriorment. Es necessita un nivell intermedi d’italià.

Massimo Carlotto

(Pàdua, 1956). És escriptor, dramaturg i guionista. Descobert per la crítica i escriptora Grazia Cherchi, va debutar el 1995 amb la novel·la Il fuggiasco (La vida fugint), i l’ha seguit una carrera fructífera que l’ha dut a ser considerat un dels autors italians més rellevants en el gènere negre. Aquesta primera obra ha estat publicada per E/O Editions i ha estat guanyadora del Premio del Giovedi 1996. Entre els seus títols de ficció destaquen L’oscura inmensità della morteArrivederci amore, ciao i la sèrie protagonitzada pel detectiu Marco Buratti. Tots els seus llibres han estat traduïts a nombroses llengües i són un instrument per conèixer la realitat que ens envolta i, sobretot, per indagar en el concepte de la justícia, una de les seves grans dèries. Apassionat de la literatura francesa, va donar a conèixer als editors italians autors tan importants com Jean-Claude Izzo i André Héléna.

Algunes obres han estat adaptades al cinema i a la televisió, i nombrosos relats curts han estat publicats en diverses antologies.

localització

On es realitza l'acte: Llibreria Linguae